Ads Amsterdam?

Als u klanten hebt of zoekt in Amsterdam en omgeving, dan is Google Ads bijzonder geschikt voor u. Wat Ads Amsterdam u te bieden heeft?

  • Gericht Ads op Amsterdam, of een willekeurige andere plaats of regio inzetten;
  • Alleen betalen voor geïnteresseerde zoekers die klikken op uw advertentie;
  • Gratis adverteren in de zoekmachine van Google;
  • Totale controle over de strategie waarmee u uw klanten benadert.

WenS Online is door Google erkend als specialist in het opzetten en onderhouden van Google Ads campagnes. Dat betekent dat wij uw klikkosten altijd laag houden en het maximale aantal geïnteresseerde klanten genereren uit uw budget.

Neem snel contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze Ads specialisten!

Het unieke van Ads; regiogerichte marketing

Een van de meest ideale eigenschappen van Google Ads is dat u er zeer doelgericht uw klanten mee bereikt omdat uw advertenties alleen worden vertoond bij zoekopdrachten die gerelateerd zijn aan uw product. Maar ook omdat u zelf precies de regio’s en plaatsen uitzoekt waar uw advertenties aan Google gebruikers vertoond worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pakket AdWords Amsterdam, AdWords Rotterdam en AdWords Den Haag.

Wie gingen u voor met Ads Amsterdam?

Veel van onze klanten gebruiken naar volle tevredenheid een Ads campagne opgezet en beheerd door WenS Online. Zij kozen diverse regiogerichte pakketten voor de regio Amsterdam, Noord-Holland of een willekeurige andere regio. Vraagt u gerust naar onze tevreden klanten.

Tot ziens bij WenS Online!