Ads Leiden

Als u klanten hebt of zoekt in Leiden en de bollenstreek, dan is Google Ads bijzonder geschikt voor u. Met Ads leiden beschikt u over de volgende mogelijkheden:

  • Gratis adverteren in de zoekmachine van Google;
  • Alleen betalen voor geïnteresseerde zoekers die klikken op uw advertentie;
  • Zelf bepalen hoeveel u wilt betalen per dag, per week of per maand;
  • Gericht AdWords op Leiden, of een willekeurige andere plaats of regio inzetten.

WenS Online is door Google gecertificeerd als specialist in het opzetten en onderhouden van Google Ads campagnes. Dat betekent dat wij het maximale aantal geïnteresseerde klanten genereren uit uw budget en de klikkosten altijd laag houden.

Neem snel contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze Ads specialisten!

Regiogerichte marketing met Google Ads Leiden

Een van de unieke mogelijkheden die Google Ads u biedt is dat u er zeer doelgericht uw klanten mee bereikt omdat uw advertenties alleen worden vertoond bij zoekopdrachten die gerelateerd zijn aan uw product. Maar ook omdat u zelf precies de regio’s en plaatsen uitzoekt waar uw advertenties aan Google gebruikers vertoond worden. Zo heeft u o.a. de keuze uit de volgende pakketten: Ads Leiden, Ads Lisse en Ads Noordwijk.

Ads Leiden; wie gingen u voor?

Diverse bedrijven en ondernemers benutten naar grote tevredenheid een Ads campagne opgezet en beheerd door WenS Online. Zij kozen diverse regiogerichte pakketten voor de regio Leiden, Noord-Holland of de brede randstad. Vraag ons gerust naar onze tevreden klanten

Tot snel bij WenS Online!