Als u klanten hebt of zoekt in Lisse en omgeving, dan is Google Ads bijzonder geschikt voor uw onderneming of product. Met Ad Lisse kunt u:

  • Gratis adverteren in de zoekmachine van Google, u betaalt alleen voor kliks;
  • Zelf bepalen hoeveel u wilt betalen per maand;
  • Gericht Ads op Lisse, of een willekeurige andere plaats of regio inzetten;
  • Alleen betalen voor geïnteresseerde zoekers die klikken op uw advertentie.

WenS Online is door Google erkend en gecertificeerd als ‘Ads Professional’. Dat betekent dat wij het maximale aantal geïnteresseerde klanten genereren uit uw budget.

Neem snel contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze AdWords specialisten!

Regiogerichte marketing in Lisse met Ads

Een van de unieke eigenschappen van Google Ads is dat u er zeer doelgericht uw klanten mee bereikt omdat uw advertenties alleen worden vertoond bij zoekopdrachten die verband houden met uw product. Maar ook omdat u zelf precies de regio’s en plaatsen uitzoekt waar uw advertenties aan Google gebruikers vertoond worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pakket Ads Lisse, Ads Leiden en Ads Noordwijk. Maar ook de gehele bollenstreek of een groter deel van Nederland is natuurlijk mogelijk.

Wie gingen u voor met Ads Lisse?

Verschillende ondernemers gebruiken naar volle tevredenheid een Ads campagne opgezet en beheerd door WenS Online. Zij kozen diverse regiogerichte pakketten voor de regio Bollenstreek, Noord-Holland of de brede randstad. Vraag ons gerust naar onze tevreden klanten

Tot snel bij WenS Online!