Ads Rotterdam

Als u klanten zoekt in Rotterdam en omgeving, dan is Google Ads bijzonder geschikt voor u. Met AdWords Rotterdam bedient u zich o.a. van deze voordelen:

  • Gericht Ad’s op Rotterdam, of een willekeurige andere plaats of regio inzetten;
  • Gratis adverteren in de zoekmachine van Google;
  • Totale controle over de strategie waarmee u uw klanten benadert;
  • Alleen betalen voor geïnteresseerde zoekers die klikken op uw advertentie.

WenS Online is door Google gecertificeerd als deskundig in het opzetten en onderhouden van Ads campagnes. Dat betekent dat wij het maximale aantal geïnteresseerde klanten genereren uit uw budget en de klikkosten altijd laag houden.

Neem snel contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze Ads specialisten!

Regiogerichte marketing met Ads Rotterdam

Een van de unieke eigenschappen van Google Ads is dat u er zeer doelgericht uw klanten mee bereikt omdat uw advertenties alleen worden vertoond bij zoekopdrachten die gerelateerd zijn aan uw product. Maar ook omdat u zelf precies de regio’s en plaatsen uitzoekt waar uw advertenties aan Google gebruikers vertoond worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pakket Ads Rotterdam, Ads Den Haag en Ads Amsterdam.

Maximale flexibiliteit is wat Google Ads ideaal maakt voor zowel kleine als grote ondernemingen!

Wie gingen u voor met Ads Rotterdam?

WenS Online bouwt en beheert Ads campagnes voor veel tevreden klanten. Zij kozen diverse regiogerichte pakketten voor de regio Den Haag, Noord-Holland of de brede randstad. Vraag ons gerust naar onze tevreden klanten.

Tot snel bij WenS Online!