Als u klanten hebt of zoekt in Den Haag en omgeving, dan is Google Ads bijzonder geschikt voor u. Google Ads Den Haag stelt u in staat om:

  • Voordelig te adverteren in de zoekmachine van Google;
  • Gericht Ads op Den Haag, of een willekeurige andere plaats of regio in te zetten;
  • Alleen te betalen voor geïnteresseerde zoekers die klikken op uw advertentie;
  • Uw campagne per maand of zelfs per dag te wijzigen of aan te scherpen;
  • Zelf te bepalen hoeveel u wilt betalen per dag.

WenS Online is door Google gecertificeerd als specialist in het opzetten en onderhouden van Google Ads campagnes. Dat betekent dat wij het maximale aantal geïnteresseerde klanten genereren uit uw budget en de klikkosten altijd laag houden.

Neem snel contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze Ads specialisten!

Regiogerichte marketing met Ads Den Haag

Een van de unieke eigenschappen van Google Ads is dat u er zeer doelgericht uw klanten mee bereikt omdat uw advertenties alleen worden vertoond bij zoekopdrachten die nauw verband houden met uw product. De woorden hiervoor kiest u zelf of in samenwerking met WenS online. Maar ook omdat u zelf precies de regio’s en plaatsen uitzoekt waar uw advertenties aan Google gebruikers vertoond worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pakket Ads Den Haag, Ads Leiden en Ads Lisse. Maar ook de gehele bollenstreek of heel Nederland is natuurlijk mogelijk.

 

Wie gingen u voor met Ads Den Haag?

Veel bedrijven gebruiken naar volle tevredenheid een AdWords campagne opgezet en beheerd door WenS Online. Zij kozen diverse regiogerichte pakketten voor de regio Den Haag, Noord-Holland of de brede randstad. Vraag ons gerust naar onze tevreden klanten.

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak via onze contactpagina!