Ad’s: De magie van doelgericht adverteren

Google Ad’s is precies wat u zoekt als u:

  • Via internet uw klanten wil bereiken;
  • Uw klanten gericht wil benaderen gebaseerd op interesse in uw product;
  • Nooit wil betalen voor mensen die niet geïnteresseerd zijn in uw product;
  • Direct resultaat wil.

WenS Online creëert en beheert efficiënte Google AdWords campagnes. Kijkt u ook eens bij de bedrijven die u voorgingen.

Ad’s; wat is het?

U weet wat adverteren voor u kan betekenen, maar u weet allicht nog niet wat Ad’s is. Google Ad’s is het advertentieprogramma van Google. Internet gebruikers die online zoeken met de zoekmachine van Google krijgen een lijst met relevante zoekresultaten te zien. In het midden de zogeheten organische resultaten en boven en onderin de gesponsorde links. Zie hier een voorbeeld.

Door Ad’s kunt u snel al gevonden worden bij de geadverteerde links. Iets dat bij de organische resultaten – afhankelijk van de gekozen zoekterm – vaak lang kan duren en veel tijd en energie vergt. Het unieke van Ad’s is bovendien dat u helemaal niets betaalt voor het vertonen van uw advertenties. Pas als iemand die daadwerkelijk geïnteresseerd is in uw product op uw advertentie klikt betaalt u een klein bedrag. De hoogte daarvan is afhankelijk van de concurrentie op de zoekterm en de kwaliteit van uw campagne.

WenS Online biedt u diverse pakketten en mogelijkheden waarmee u een hoog aantal relevante bezoekers en kliks realiseert zonder dat u er omkijken naar hebt.

Adverteren op Google voordelig?

Veel mensen gaan aan de slag met Google Ad’s zonder er echt verstand van te hebben. Ze verwachten dat ze het na een stroef begin allemaal wel onder de knie zullen krijgen. Adverteren op Google met Ad’s is zeker te leren. Maar bij onvoldoende kennis is het vooral een manier om veel geld te verliezen.

WenS Online maakt altijd vooraf duidelijke afspraken over het budget en het aantal te realiseren kliks van geïnteresseerde internetgebruikers. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten.

Waarom Ad’s via WenS Online?

PartnerBadge-HorizontalWenS Online is een Google Partner. Dat betekent dat wij door Google erkend en gecertificeerd zijn als specialist in het bouwen en beheren van Ads campagnes. Een dergelijke campagne levert heel veel statistische informatie aan over de prestaties. Het analyseren en in efficiënte verbeteringen omzetten van die gegevens is ons wel toevertrouwd.

Wij van WenS Online, officiele partner van Google, streven voortdurend naar meer transparantheid en rendement voor onze klanten. Daarom zijn we zeer blij met de Third Party Policy.

Wij beantwoorden graag al uw vragen over adverteren op Google of online marketing en adverteren. U kunt uw vraag stellen of een vrijblijvende afspraak maken middels ons online contactformulier.