Heeft u een contract afgesloten voor SEO / Zoekmachine Optimalisatie? Hieronder kunt u de stappenplan vinden waarmee wij werken. U kunt precies achter halen wat u kan verwachten bij elke stap.

De stappen

stap1

TOP SEO Pakket

Gefeliciteerd u heeft gekozen voor een TOP SEO pakket! U heeft de locaties en zoekwoorden bepaald waarop u hoog op Google wilt staan.

stap2

Zoekwoorden & Inloggegevens

De combinaties van keywords en locaties worden gecontroleerd door onze binnendienst en u word gemaild om ze definitief te benoemen. Ook kunt u nu uw ftp en/of uw cms gegevens doorgeven.  Voor verdere informatie over garanties verwijzen wij u graag naar Garanties en Overige informatie


Voor SEO Campagnes hanteren wij een 50% garantie voor de in te zetten zoekwoorden op de éérste pagina positie.

stap3

SEO Optimalisatie

De webpagina word gebouwd en de lay out van uw website word hierbij aangehouden. Indien nodig worden er teksten worden voor uw producten/of diensten geschreven, gericht op uw verkooptraject en doelgroep.

stap4

Controle en goedkeuring

U krijgt de teksten doorgemaild en kunt eventuele wijzigingen doorgeven. Hierna worden de seo webpagina’s online geplaatst.

stap5

Analytics toegang verkrijgen en inrichten

Indien er op uw website al Analytics geïnstalleerd is, wordt u verzocht om ons toegang hier tot te geven. Anders voeren wij de implementatie uit. Nadat wij toegang hebben tot Analytics, zullen wij deze inrichten om de conversie van de website te kunnen meten.

seo_stappenplan_analytics

stap6

Wekelijkse SEO Rapportage en metingen

U ontvangt een inlog van onze rankingmodule. Hierin kunt u een compleet overzicht bekijken met o.a. de ranking van de zoekwoorden en als we uw analytics inlog hebben ontvangen ook de web statistieken met de herkomst en het gedrag van uw bezoekers. De rankingtool word wekelijks op woensdag geupdate.

Als u ingelogd bent ziet u in het scherm links bovenin onder het kopje website: uw bedrijfsnaam staan. Klik op uw bedrijfsnaam. Daarna klikt u op het middelste blokje aan de linker zijkant genaamd: Rankings. Dan opent een nieuw menu met als eerste en bovenste kop: Search Engine comparison, deze klikt u aan. Nu krijgt u de zoekwoorden in beeld met daarnaast de posities op Google.