Website laten maken? WenS Online staat voor u klaar!

U wilt een nieuwe webshop of website laten maken. Dan is het belangrijk dat uw wensen goed geïnventariseerd worden door een partij aan wie u dat toevertrouwd. WenS Online begrijpt en werkt met korte lijnen. Wat doen we precies?

  • Websites bouwen en opleveren naar uw wensen;
  • Alle websites inclusief CMS systeem zodat u ook zelf aanpassingen kunt doen;
  • Vindbaar in de zoekmachines op uw gekozen zoekwoorden;
  • Tussentijds overleg voeren en aanpassingen doorvoeren gebaseerd op voortschrijdend inzicht;
  • Extra’s als Twitter, forum en nieuwsbrieven implementeren;
  • Nog veel meer, u hoeft het maar te vragen!

Hebben de relevante trefwoorden voor uw business al een 1ste pagina positie? Verbeter de vindbaarheid van uw (huidige) website met het SEO pakket van WensOnline en merk het verschil!!

Voor het organische gedeelte, ook wel het natuurlijke resultaat genoemd, kunnen wij uw website optimaliseren zodat u daarop hoger scoort op relevante zoekopdrachten. Twijfels over welke woorden te gebruiken? Gebruik nu onze gratis seo scan. Wij zullen een analyse maken van uw website en de relevante trefwoorden voor uw business in kaart brengen.

Een nieuwe website laten maken

Snel, gemakkelijk en betaalbaar! Met een nieuwe website van WenS Online presenteert u uw bedrijf zoals het hoort.

tevreden-klanten

Tevreden klanten

Bekijk onze voorbeelden van bedrijven die u zijn voorgegaan. Met de hoge posities in Google zijn ze stappen dichterbij hun wensen en realiseren ze omzet via de internet.

prijs-producten

Templates

Klanten van WenS Online krijgen de keuze uit verschillende designs. Onze websites zijn SEO proof en mobielvriendelijke (responsive).

seo-check

Uw website

Heeft uw bedrijf al een website en weet u niet zeker of deze voldoet aan de huidige eisen? WenS Online maakt een analyse van uw website en helpt u graag verder.