Werkwijze:

Websites en Sales Online past de service aan uw behoefte aan! U kunt zowel telefonisch een pakket bij ons afnemen als wel bezoek krijgen van een account manager. Jaarlijks komen wij voor adwords klanten gemiddeld 3 keer bij onze klanten. Zo hoeft u niet lang op resultaat te wachten!

Strategie:

In het eerste gesprek worden uw doelstellingen vastgesteld en op basis van deze gegevens word de te volgen strategie bepaald. U krijgt voor de startdatum van een campagne ook de zoekwoorden en de advertentieteksten en/of online teksten doorgemaild zodat u goed op de hoogte bent van de in te zetten strategie. Vanzelfsprekend kunnen er wijzigingen worden aangebracht zonder extra kosten. Ook zijn er geen beperkingen in het aantal zoekwoorden voor onze adwords campagnes.

Adwords werkwijze:

Als u een adwords contract afsluit met WenS Online komt uw account manager het eerste jaar drie keer bij u langs om de resultaten te bespreken en door te nemen. De eerste resultaat bespreking zal bij een adwords pakket al binnen 3 maanden na start plaats vinden!

De resultaten kunnen ook op elk door u gewenst moment met u besproken worden.
Na het eerste jaar worden de afspraken naar wens in overleg ingevult.

SEO werkwijze:

Bij een SEO campagne ligt de nadruk op langdurig resultaat. Hierdoor zal de eerste afspraak pas na 9 maanden plaats vinden. In de tussentijd kan er uiteraard wel telefonsich overleg plaats vinden. ook kunt u alle resultaten in de ranking tool bijhouden.

Uw doelstelling kan b.v. zijn:

  • Direct Rendement,
  • Naamsbekendheid,
  • Hoger scoren in het organische gedeelte van Google.

Voor alle doelstellingen hebben wij verschillende mogelijkheden die zowel in eenmalige als in maandelijkse pakket vorm af te nemen zijn waardoor u uw betaling spreid en de resultaten over een langere periode behoud. Laat Uw investeringen geen kosten worden, maar daadwerkelijk investeringen die zich ruimschoots terugverdienen!

Neem direct contact op voor meer informatie of een afspraak met een van onze specialisten!

Onze diensten: