Social media campagne

Al uw Social media kanalen up to date! Welke ondernemer lukt dat? Het blijkt voor ondernemers lastig te zijn om altijd op alle Social media kanalen up to date te zijn en te blijven. In sommige periodes is het lastig en ondervinden veel ondernemers achterstanden en tijdsgebrek. Ook is het soms moeilijk om inspiratie te vinden horen we regelmatig. Wij bieden hiervoor de oplossing!

Met ons Social media pakket bieden we zowel wekelijks als maandelijks een nieuwsbericht op maat aan. Het bericht word op de website, Facebook, Twitter en de Google business pagina geplaatst. Voor de berichtgeving hanteren wij de volgende onderwerpen; Nieuws items uit uw branche Informatie betreffende uw producten / diensten Acties & activiteiten (altijd zelf aan te leveren)

Het is standaard dat wij zonder input vooraf zelf artikelen schrijven welke ter uwer controle één week voor plaatsing aan u gemaild worden. U bepaalt of er geplaatst word. Het review programma houd in dat wij uw reviews verwerken in de Social media campagne en plaatsen op uw website op een zogenoemde review pagina.

U bepaalt of er geplaatst word. Ook bieden we de social media campagne aan in combinatie met review verwerking. Deze review verwerking houd in dat wij uw reviews verwerken in de Social media campagne en plaatsen op uw website op een zogenoemde review pagina.