wens online

App laten maken

U wilt een app laten maken? WenS Online is specialist in de nieuwste app techniek.

Progressive web app ook wel PWA genoemd, is een combinatie van een webapplicatie en een native mobile applicatie die progressief, door middel van gebruik, steeds sneller wordt. Mobiele gebruikers kunnen het zelfs op hun homescreen plaatsen zoals een native app.

Progressive app voordelen

 • Offline beschikbaar
 • Homescreen toe te voegen
 • Updates direct zichtbaar
 • Op maat in te richten
 • Geindexeerd door Google
 • Geen kosten in stores
 • Enkele codering
 • Integratie klantervaring
 • Snelste laadtijd

Gratis adviesgesprek

Vraag nu een gratis advies gesprek aan en laat direct berekenen wat uw app op maat kost.

ENKELE VOORBEELDEN PWA APP’S

STARBUCKS: VAN NATIVE NAAR PWA

Starbucks richt zich op het aanbieden van toegankelijke, gebruikersvriendelijke online bestellingen aan al hun klanten en bouwde een PWA van het bestelsysteem op het web, dat een vergelijkbare ervaring biedt als hun bestaande native app.

Met andere woorden, met de mogelijkheid om in offline modus te werken, stelt Starbucks PWA hun klanten in staat om door het menu te bladeren, hun bestellingen aan te passen en items aan hun winkelwagentjes toe te voegen – allemaal zonder consistente toegang tot internet. Eenmaal online kunnen ze locatiespecifieke prijzen bekijken en hun eten en drinken bestellen.

Omdat het grootste deel van de PWA beschikbaar is zonder netwerkverbinding, is het geweldig voor mobiele klanten die de hele dag door connectiviteit kunnen gebruiken of opkomende markten zoals plattelandsgemeenschappen waar de verbinding minder betrouwbaar is.

Met de lancering van de nieuwe bestellende PWA heeft Starbucks al significante resultaten gezien. De PWA is 99,84% kleiner dan de bestaande iOS-app van Starbucks, waardoor de web-app een favoriet is onder zijn gebruikers. Als gevolg hiervan verdubbelden ze het aantal internetgebruikers dat elke dag bestellingen plaatst, waarbij desktopgebruikers nu ongeveer hetzelfde tarief bestellen als mobiele gebruikers.

AliExpress: DE OPLOSSING

AliExpress zocht naar een manier om al hun internetgebruikers de voordelen van hun app te bieden, zoals prestaties en de mogelijkheid om offline te werken en gebruikers opnieuw te betrekken. Ze bouwden een cross-browser Progressive Web App (https://m.aliexpress.com) om het beste van hun app te combineren met het brede bereik van het web.

Na de implementatie van hun Progressive Web App, zag AliExpress de conversiepercentages voor nieuwe gebruikers met 104% stijgen. Deze investering in het mobiele web resulteerde ook in een stijging van de conversieratio’s op Safari met 82%. De nieuwe strategie leverde ook een veel betere ervaring op. Gebruikers bezoeken nu twee keer zoveel pagina’s per sessie en de bestede tijd per sessie nam gemiddeld met 74% toe in alle browsers.
Lijun Chen , directeur van AliExpress Mobile Team:

Een van de redenen waarom we een Progressive Web-app hebben gebouwd, was om te kunnen investeren in de webervaring in alle browsers. Niet alleen zagen we enorme voordelen voor browsers die de nieuwste functies ondersteunen, maar we zagen ook een botsing Dat is het teken van een grote investering, en die zichzelf zal blijven terugbetalen naarmate browsers evolueren.

WAAROM WIJ DE JUISTE KEUZE ZIJN?

WenS Online past de service aan uw behoefte aan!

 • Gecertificeerd partner van Google

 • Snel een goede op maat gemaakte APP

 • Elk jaar een afspraak met dezelfde account manager

 • Scherpe tarieven

ENKELE ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Goed bedrijf doet wat het zegt!

Cafe Rosser

Ik ben al 8 jaar klant en erg tevreden.

Attentio

Top bedrijf heeft een hele mooi website voor ons gemaakt en een top service . Namens Gemro onwijs bedankt

Gemro