Native app

U wilt een native app laten maken. WenS Online Nederland inventariseert uw wensen om uw professionele bedrijfsapp te ontwikkelen

Progressive app

Verbeter de gebruiksmogelijkheden van uw (huidige) website met de progressive app van WensOnline en merk het verschil!!

De verschillen: Native en Progressive APPS

Nativeapp:

Een native app wordt specifiek ontwikkeld voor een platform (Android, iOS, Windows Phone) in een eigen codeertaal. Een Nativeapp is een applicatie die wordt aangeboden in de App-store van je smartphone of tablet.

 

Progressive Web app:

Ook wel PWA genoemd, is een combinatie van een webapplicatie en een native mobile applicatie die progressief, door middel van gebruik, steeds sneller wordt. Mobiele gebruikers kunnen het zelfs op hun homescreen plaatsen zoals een native app.

 

Vergelijking:

Hiernaast ziet u de voor en nadelen vergelijking van een mobiele website, Progressive app en de Native app ten opzichte van elkaar in een diagram.

app laten maken
 

Voorbeelden Progressive Apps:

Starbucks: van Native naar Progressive APP

 
Starbucks richt zich op het aanbieden van toegankelijke, gebruikersvriendelijke online bestellingen aan al hun klanten en bouwde een PWA van het bestelsysteem op het web, dat een vergelijkbare ervaring biedt als hun bestaande native app.

Met andere woorden, met de mogelijkheid om in offline modus te werken, stelt Starbucks PWA hun klanten in staat om door het menu te bladeren, hun bestellingen aan te passen en items aan hun winkelwagentjes toe te voegen – allemaal zonder consistente toegang tot internet. Eenmaal online kunnen ze locatiespecifieke prijzen bekijken en hun eten en drinken bestellen.

Omdat het grootste deel van de PWA beschikbaar is zonder netwerkverbinding, is het geweldig voor mobiele klanten die de hele dag door connectiviteit kunnen gebruiken of opkomende markten zoals plattelandsgemeenschappen waar de verbinding minder betrouwbaar is.

Met de lancering van de nieuwe bestellende PWA heeft Starbucks al significante resultaten gezien. De PWA is 99,84% kleiner dan de bestaande iOS-app van Starbucks, waardoor de web-app een favoriet is onder zijn gebruikers. Als gevolg hiervan verdubbelden ze het aantal internetgebruikers dat elke dag bestellingen plaatst, waarbij desktopgebruikers nu ongeveer hetzelfde tarief bestellen als mobiele gebruikers.

app laten maken

AliExpress: de oplossing

 

AliExpress zocht naar een manier om al hun internetgebruikers de voordelen van hun app te bieden, zoals prestaties en de mogelijkheid om offline te werken en gebruikers opnieuw te betrekken. Ze bouwden een cross-browser Progressive Web App (https://m.aliexpress.com) om het beste van hun app te combineren met het brede bereik van het web.

 
Na de implementatie van hun Progressive Web App, zag AliExpress de conversiepercentages voor nieuwe gebruikers met 104% stijgen. Deze investering in het mobiele web resulteerde ook in een stijging van de conversieratio’s op Safari met 82%. De nieuwe strategie leverde ook een veel betere ervaring op. Gebruikers bezoeken nu twee keer zoveel pagina’s per sessie en de bestede tijd per sessie nam gemiddeld met 74% toe in alle browsers.
 

“Een van de redenen waarom we een Progressive Web-app hebben gebouwd, was om te kunnen investeren in de webervaring in alle browsers. Niet alleen zagen we enorme voordelen voor browsers die de nieuwste functies ondersteunen, maar we zagen ook een botsing Dat is het teken van een grote investering, en die zichzelf zal blijven terugbetalen naarmate browsers evolueren. “

Lijun Chen , directeur van AliExpress Mobile Team.

 

Het installeren van een Progressive app op uw Apple telefoon:

Dat is heel simpel, open de website in de safari browser. Ga naar het download icoon onderaan in het scherm en druk hierop (in het voorbeeld hiernaast helemaal onderaan 2e icoon van rechts. Het vierkantje met het pijltje erin). Scroll naar beneden. U krijgt nu de optie “Zet op beginscherm” Druk hierop en hij word onmiddellijk geïnstalleerd op het startscherm van uw telefoon.

goedkope app laten maken
 

Ook uw APP laten maken door WenS Online Nederland?

WAAROM WIJ DE JUISTE KEUZE ZIJN?

 
Websites en Sales Online past de service aan uw behoefte aan!
 
 

Gecertificeerd partner van Google

Google Advertising voor een vast maandbedrag

Snel een goede op maat gemaakte APPBETAALBAAR

Informeer naar onze scherpe tarieven

Elk jaar een afspraak met dezelfde account manager

Jaarlijks komen wij voor adwords klanten gemiddeld 3 keer bij onze klanten.

 
Bel Direct
3012
 

SPECIALE AANBIEDING

Uitsluitend voor bestaande klanten. Bent u geen klant vraag dan offerte aan.

Bel Direct
 

COMPLETE APP OP MAAT GEMAAKT

Voor slechts: € 1995,-

Mail Direct

WIJ HOUDEN VAN WORDPRESS

 
DIVERSE TEMPLATES

VOOR UW INTERNET MARKETING

 
Bent u op zoek naar nieuwe klanten en wilt u uw omzet verhogen? Wilt u boven of onder uw concurrent staan op Google? Met een marktaandeel van 94% haalt u met uw website op Google het hoogste rendement. WenS Online heeft de oplossing voor u om via Google uw nieuwe klanten te bereiken en uw omzet te verhogen! Onze account managers adviseren u graag door een online marketing plan op maat voor u te maken.
 
 
WEBSITES MAKEN80
ADVERTEREN OP GOOGLE90
OPTIMALISATIE VAN DE WEBSITE95
Social Media100
Apps50

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

 
2848