Adverteren in Business Class bij Harry Mens

business-class

TV programma Business Class

Wekelijks bespreekt presentator Harry Mens in het programma Business Class op RTL 7, de gebeurtenissen op zakelijk en financieel-economisch gebied van de afgelopen week.

Harry Mens ontvangt op zondagochtend diverse bekende en minder bekende gasten en geeft zijn visie op het Nederlandse zakenleven. Suze Mens verzorgt in het programma sfeerreportages op locatie in binnen- en buitenland.

WenS Online kan ook uw advertentie op verschillende manieren verzorgen in het programma. Dit kan door middel van een commercial, een live gesprek met de heer Mens ofwel een interview op locatie door Suze Mens.

De doelgroep kijkers ligt gemiddeld op 150.000 per uitzending. Het niveau van deze kijkers is breed met de nadruk op business to business en hoger welstandig. Samen met u kunnen we een TV campagne op maat maken en uw doelstellingen en strategie bepalen.

Vult u voor informatie en/of een persoonlijke afspraak met een van onze account managers het invulformulier op onze contactpagina in. Er word dan binnen een werkdag contact met u opgenomen voor informatie of een afspraak.