Adwords

De magie van doelgericht adverteren

Google AdWords is precies wat u zoekt als u:

  • Via internet uw klanten wil bereiken;
  • Uw klanten gericht wil benaderen gebaseerd op interesse in uw product;
  • Nooit wil betalen voor mensen die niet geïnteresseerd zijn in uw product;
  • Direct resultaat wil.

WenS Online creëert en beheert efficiënte Google AdWords campagnes. Kijkt u ook eens bij de bedrijven die u voorgingen.

Adwords_adverteren.png

AdWords; wat is het?

U weet wat AdWords voor u kan betekenen, maar u weet allicht nog niet wat het is. Google AdWords is het advertentieprogramma van Google. Internet gebruikers die online zoeken met de zoekmachine van Google krijgen een lijst met relevante zoekresultaten te zien. Links de zogeheten organische resultaten en rechts de gesponsorde links. Zie hier een voorbeeld.

Door AdWords kunt u snel al gevonden worden bij de gesponsorde links. Iets dat bij de organische resultaten – afhankelijk van de gekozen zoekterm – vaak lang kan duren en veel tijd en energie vergt. Het unieke van AdWords is bovendien dat u helemaal niets betaalt voor het vertonen van uw advertenties. Pas als iemand die daadwerkelijk geïnteresseerd is in uw product op uw advertentie klikt betaalt u een klein bedrag. De hoogte daarvan is afhankelijk van de concurrentie op de zoekterm en de kwaliteit van uw campagne, maar is vrijwel altijd lager dan één euro.

WenS Online biedt u diverse pakketten en mogelijkheden waarmee u een hoog aantal relevante bezoekers en kliks realiseert zonder dat u er omkijken naar hebt. Lees hier meer over adverteren op Google.

Waarom AdWords via WenS Online?

PartnerBadge-HorizontalWenS Online is een Google Partner. Dat betekent dat wij door Google erkend en gecertificeerd zijn als specialist in het bouwen en beheren van AdWords campagnes. Een dergelijke campagne levert heel veel statistische informatie aan over de prestaties. Het analyseren en in efficiënte verbeteringen omzetten van die gegevens is ons wel toevertrouwd.

Neem direct contact op voor meer informatie of een afspraak met een van onze specialisten!

Wij van WenS Online, officiele partner van Google, streven voortdurend naar meer transparantheid en rendement voor onze klanten. Daarom zijn we zeer blij met de Third Party Policy.