Adverteren op Instagram biedt veel kansen

Zoals u wellicht wel weet is Instagram een populaire foto-app en heeft het een enorm bereik. In juli 2015 had de app naar eigen zeggen ruim 300 miljoen actieve gebruikers per maand. Met name jongeren zijn zeer actief op dit platform en deze doelgroep is dan ook goed te bereiken met een Instagram campagne.

Sinds kort is het mogelijk om te adverteren op Instagram. Gebruikers kunnen foto’s, video’s en carrousel advertenties van merken te zien krijgen, die zij nog niet volgen. Het adverteren op Instagram is zal onderdeel worden van de business toolkit. Deze bestaat uit account statistieken, advertentie statistieken en een campagne editor, waarin de advertenties en dus campagnes opgezet kunnen worden.

Voor de campagnes zijn vele targeting opties mogelijk. Hierbij moet u denken aan leeftijd, geslacht en geografie. Maar ook vergelijkbare mogelijkheden zoals op Facebook. Hierdoor kan deze manier van adverteren op Instagram voor zowel grote als kleine bedrijven interessant zijn. U kunt immers specifieke doelgroepen bereiken. De kosten voor Instagram adverteren worden op zowel CPC (kosten per klik) als op CPM (kosten per 1000 vertoningen) berekend.

Door onze ervaring met het adverteren op diverse social media en het gericht benaderen van online doelgroepen is een Instagram campagne bij ons in vertrouwde handen. WenS Online Nederland ontzorgt u op het gebied van opzetten van de advertentie campagne. En tegelijk zorgen wij voor het halen van het maximale resultaat uit elke campagne. Meer weten? Bel direct naar 0252-861718 of maak gebruik van ons contactformulier.