5 tactieken om meer uit uw blogs te halen! (deel 2)

Bloggen is een kunst. U hoeft er echter geen hele dag vrij voor te plannen om een meesterwerk te maken. De meest succesvolle artikelen zijn vaak eenvoudig, gemakkelijk te lezen en bevatten weinig technische details. Maar hoe bereikt u dit precies? In dit bericht leest u over vijf tactieken om meer uit uw blog te halen. In dit bericht de 2e tactiek.

2. Schrijf interessante casestudy’s

Nieuwe kopers zoeken actief naar beoordelingen en reviews, voordat ze tot aankoop overgaan. Ze hebben een aantal vragen over een product of dienst die ze met deze informatie graag beantwoord willen zien. Door diepgaande casestudy’s te delen die hierop ingaan, zorg u voor relevante, betrouwbare en geloofwaardige content.

Met casestudy’s kunt u uw blog ook op een handige manier met keywords vullen. Bijvoorbeeld UAV Coach, een klein bedrijf die educatieve hulpmiddelen voor luchtfotografen aanbiedt, paste deze tactiek toe. Ze zochten zogeheten high-density keywords en schreven daar relevante artikelen omheen. Deze strategie alleen leverde ze al zo’n € 125.000 per jaar op.